Onze installateurs, dakdekkers en loodgieters staan tot uw dienst

U zit vol plannen. Die gaan we waarmaken. Cv-ketel stuk? Dak lek? Waterleiding stuk? Geen nood.

 

Neem telefonisch contact met ons op en u bent in een mum van tijd geholpen.

 

Wij van Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf installeren, repareren en onderhouden verwarmingen, daken en sanitair. Wij staan u graag persoonlijk te woord, zowel telefonisch als bij de offerteopstelling.

 

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

 

Wegens drukke werkzaamheden zijn wij voor vragen of offertes op werkdagen te bereiken van 7:30 tot 13:00 op 0114 - 68 17 45. Voor storingen kunt u ons uiteraard via de storingsdienst* altijd bereiken.

Tarieven

Neem contact op met Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf in Hulst

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf uit Hulst

Met meer dan 25 jaar ervaring is Gino Buijsse, eigenaar van het installatiebedrijf, u van dienst met waar vakmanschap. Buijsse heeft een vast team van allround loodgieters en installatiemonteurs in dienst en zij werken samen met betrouwbare partners, aannemers en merken. Het team wordt regelmatig bijgeschoold zodat Buijsse op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, zoals de zonneboilers en warmtepompen. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is conform de nieuwe Gasketelwet CO gecertificeerd, is Nefit Premium Partner, lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) en geregistreerd lid van InstallQ. Tevens zijn wij een SBB-erkend leerbedrijf.

 

Contactgegevens

0114 - 68 17 45

 

 info@buijsseloodgieters.nl 

 

Wolfstraat 11,

    4560 AA Hulst