Voor een boiler die lekt of toe is aan vervanging bel je Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf

Onze installateurs, dakdekkers en loodgieters staan tot uw dienst

Cv-ketel stuk? Dak lek? Waterleiding stuk? Geen nood. Bel de storingsdienst van Buijsse in Hulst en u bent in een mum van tijd geholpen. Wij van Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf installeren, repareren en onderhouden verwarmingen, daken en sanitair. Een van onze allround installateurs staat u persoonlijk te woord, zowel telefonisch als bij de offerteopstelling. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Wegens drukke werkzaamheden zijn wij voor vragen of offertes op werkdagen te bereiken van 7:30 tot 13:00 op (0114) 68 17 45. Voor storingen kunt u ons uiteraard via de storingsdienst altijd bereiken.

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf uit Hulst is van alle daken thuis

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf uit Hulst

Met meer dan 25 jaar ervaring is Gino Buijsse, eigenaar van het installatiebedrijf, u van dienst met waar vakmanschap. Buijsse heeft een vast team van allround loodgieters en installatiemonteurs in dienst en zij werken samen met betrouwbare partners, aannemers en merken. Het team wordt regelmatig bijgeschoold zodat Buijsse op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, zoals de zonneboilers en warmtepompen. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is Nefit Premium Partner, lid van Uneto-VNI en geregistreerd lid van KvINL. Tevens zijn wij een SBB-erkend leerbedrijf.

Adresgegevens

Adres
Wolfstraat 11
4561 PL Hulst
Routebeschrijving
Telefoon
0114-681745
E-mail