Voor elk budget een badkamer dankzij Buijsse Loodgieters uit Hulst

Van nieuwe betegeling tot maatwerk. Van ligbad tot regendouche. Uw plannen kunnen ons niet gek genoeg zijn. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf regelt het complete aankoop- en verbouwproces van uw badkamer. Wij werken samen met vaste partners en onderaannemers. Ook wanneer u slechts vervanging zoekt voor losse meubels, of wanneer er iets toe is aan vervanging, gaan wij voor u aan de slag. Zo baddert u binnen de kortste keren in het design van uw dromen.

Geniet van de luxe van kwaliteitssanitair

Buijsse realiseert graag uw badkamerwensen door samen met u de mogelijkheden te bekijken. Voor inspiratie, de nieuwste trends en het mooiste sanitair kunt u daarna terecht in de showrooms van onze partners. Wij werken al jaren samen met: Bleijenbergh-Fassaert, Joossens, Plieger, de Hoop, Valcke, Vepa en GévierDales. Onze partners staan voor u klaar.

 

Wij kunnen, in samenwerking met bovenstaande partners, alles leveren op het gebied van sanitair, waaronder:

 

• Douchekranen en regendouches
• Meng- en thermostaatkranen 
• Toiletten
• Badmeubels

 

Benieuwd hoe Buijsse uw badkamerwensen in vervulling brengt? Wij beantwoorden persoonlijk uw vragen. Bel ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Na uw aanvraag komen onze installateurs persoonlijk langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Wat zijn uw (ver)bouwplannen?

Neem contact met ons op

Onze leveranciers