Liever een plat of een hellend dak?

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is gespecialiseerd in het leggen en isoleren van platte en hellende daken. Ook onderhouden wij goten en afvoeren en verzorgen we de dakafwerking met lood- en zinkwerk. Wij horen graag wat uw dakwensen zijn. Neem contact met ons op. Dan komen wij langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf voor platte daken, EPDM en leien

Hellend dak

Een hellend dak geeft uw huis een romantische en landelijke uitstraling. Buijsse werkt met Ecostar EPDM leien. Het EPDM leien dak heeft karakter en is bovendien zeer licht van gewicht, 75% lichter dan dakpannen. Dit levert veel voordelen op voor de constructie van uw huis.

Plat dak

Een plat dak is voordelig en makkelijk te onderhouden. Je bedekt er al gauw vele meters mee. Een nieuw plat dak op een huis, hal of school is gauw gelegd. Dankzij het vakmanschap van Buijsse rekent u bovendien op onze jarenlange ervaring met het leggen van EPDM-rubberdaken. Wij werken met het IRS-mastersystem. Dit is een uiterst duurzaam EPDM-systeem van uitstekende kwaliteit. Bovendien worden al onze platte daken voorzien van goede isolering, bijvoorbeeld met EPS, steenwol of PIR-isolatie. En, desgewenst, plaatsen wij voor u ook een lichtkoepel. Indien gewenst bieden wij ook bitumineuze dakbedekking aan.

Afwerking

Goede afwerking is essentieel. Niet alleen om uw dak er geraffineerd uit te laten zien. Ook omdat een goede afwerking de veiligheid en bestendigheid van uw dak waarborgt. Bij de afwerking van uw dak gebruiken wij lood en zink. Deze materialen zorgen voor een betrouwbare afwerking en zijn onderhoudsvriendelijk.

 

Lood wordt gebruikt om schoorstenen, dakdoorvoeren en gevelaansluitingen waterdicht te laten aansluiten op het dak. Zink wordt toegepast bij de vervaardiging van randafwerkingen van platte daken en is zeer geschikt als gevelbekleding maar ook als afwerking rondom dakkapellen. Verder leveren wij goten, hemelwaterafvoeren en ontluchtingskappen in zink. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor koperen goten.

 

Dankzij ons vakmanschap in afwerking geniet u jarenlang van uw nieuwe dak.

Meer lichtinval met een plat dak? Neem een lichtkoepel

Tijdens donkere dagen is elk beetje extra licht welkom. En in de zomer wilt u ook binnenshuis van de zon genieten, zonder aan privacy in te leveren. Een lichtkoepel is de ideale oplossing voor uw platte dak. Het koepelraam wordt in uw platte dak gemonteerd. Wij kunnen de lichtkoepel voor u plaatsen en geheel afwerken. Zo kunt u meteen genieten van al die zonnestralen.

 

Benieuwd hoe de daken van Buijsse eruit zien?

Bekijk de projecten van Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf