Cv-ketel stuk of kraan laten repareren? Buijsse rijdt langs

Reparatie, installatie en onderhoud van uw gehele verwarmingssysteem

Een behaaglijk huis begint bij goede verwarming. Daarom installeert Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf enkel topmerken cv-ketels, kachels en radiatoren. Ook voor vloerverwarming en ventilatie van uw huis schakelt u ons in. Gaat u voor duurzaam en wilt u besparen op uw gasverbruik middels een zonneboiler of warmtepomp? Buijsse adviseert en installeert. Is er een cv-ketel, kraan of leiding stuk? Dan kunt u ons alle dagen* van de week bereiken op (0114) 68 17 45. Zo zit u er weer snel knus bij.

 

Koop bij ons uw cv-ketel en u ontvangt 2 jaar lang gratis service. Wilt u hierna blijven profiteren van onze service (inclusief onderhoud)? Sluit dan een service- en onderhoudscontract af.

 

*zie ook onze storingsdienst

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is Nefit Premium Partner

Buijsse is trotse Premium Partner van Nefit. Nefit HR-ketels worden dankzij hun betrouwbaarheid al meer dan 30 jaar het best verkocht in Nederland. Zo kunt u bij vervanging of reparatie van uw cv-ketel rekenen op uitstekende kwaliteit. Voor duurzaamheid is Nefit ook onze partner middels zonneboilers en warmtepompen. Heeft u bepaalde wensen? Het brede assortiment van Nefit maakt een offerte op maat zeker mogelijk.

 

Onze allround installateurs verzorgen de plaatsing of vervanging van:


• Cv-ketels en combiketels van Nefit
• Boilers en geisers van Nefit en Vaillant
• Gasboilers van Remeha en AO Smith
• Zonneboilers van Nefit
• Warmtepompen van Nefit
• Radiatoren van Radson, Stelrad, Jaga en Thermic
• Vloerverwarming
• Balansventilatie
• Warmteterugwinning
• Ventilatiesystemen van Itho
• Waterleidingen

 

Wilt u aangenamer wonen met goede verwarming?

Ja, graag

Profiteer van gratis energie met een zonneboiler of warmtepomp

Wist u dat u tot 60% kan besparen op uw gasrekening met een zonneboiler? En dat de warmtepomp een van de duurzaamste oplossingen is? Bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf adviseren wij steeds vaker een Nefit Solarline zonneboiler of een Nefit Enviline warmtepomp. De zonneboiler levert zelfs op donkere dagen warm douchewater op. Uw cv-ketel springt bij waar nodig. Ook met de Nefit Enviline warmtepomp kiest u voor duurzaam en bespaart u energie, al dan niet in combinatie met een bestaande cv-ketel.

 

Wilt u weten hoe snel u de investering in duurzaamheid heeft terugverdiend?

Neem contact op

Service- en onderhoudscontract

Bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf sluit u gemakkelijk een servicecontract(*) af voor uw cv-ketel. Zo rekent u op service voor een vast bedrag per jaar, inclusief een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw ketel. Kampt u met een storing? Bel dan met onze storingsdienst. Dan komen we zo spoedig mogelijk langs. Dankzij uw contract betaalt u geen extra voorrij- of arbeidskosten(**).

 

(*)wordt in rekening gebracht na de onderhoudsbeurt en is jaarlijks opzegbaar
(**)voorrij- of arbeidskosten zie tarieven storingsdienst.

Neem contact op