Cv-ketel stuk of kraan laten repareren? Buijsse rijdt langs

Reparatie, installatie en onderhoud van uw gehele verwarmingssysteem

Een behaaglijk huis begint bij goede verwarming. Daarom installeert Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf enkel topmerken cv-ketels en radiatoren. Ook voor vloerverwarming en ventilatie van uw huis schakelt u ons in. Gaat u voor duurzaam en wilt u besparen op uw gasverbruik middels een zonneboiler?

Buijsse adviseert en installeert. Is er een cv-ketel, kraan of leiding stuk? Dan kunt u ons alle dagen* van de week bereiken op (0114) 68 17 45. Zo zit u er weer snel knus bij.

 

Koop bij ons uw cv-ketel en u ontvangt 2 jaar lang gratis service. Wilt u hierna blijven profiteren van onze service (inclusief onderhoud)? Sluit dan na het door ons verrichte onderhoud aan uw CV ketel een servicecontract af.

 

*zie ook onze storingsdienst

Gasketelwet, wij zijn CO-gecertificeerd.

 

Op 1 april 2023 is de Gasketelwet in werking getreden, ook wel CO-certificering genoemd.

 

Bedrijven die aan CV ketels werken, zijn dan ook verplicht om als bedrijf gecertificeerd te zijn en worden vermeld in een register. Ook alle monteurs dienen over een Vakpaspoort te beschikken. 

 

Dit traject hebben wij met glans doorstaan, onze bedrijfsvoering voldoet aan alle gestelde eisen en ook hebben alle monteurs hun Vakpaspoort behaald!

Buijsse loodgieters en Installatiebedrijf beschikt over een CO certificaat!

 

Uiteraard brengt dit de nodige administratie met zich mee.

Om aan alle eisen te voldoen en onze monteurs vlot en goed hun werk te laten uitvoeren,

hebben wij samen met Alexion CRM een ketelprogramma ontwikkeld.

De gegevens van de CV ketel kunnen snel worden ingezien (onderhoudsgeschiedenis,rapportages enz). Via de bijbehorende app op hun telefoon kunnen onze monteurs alle verplichte werkzaamheden conform de Gasketelwet vastleggen.

Hierdoor hebben wij de extra tijd (en kosten) rondom deze nieuwe wet voor u tot een minimum kunnen beperken.

Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is Nefit Premium Partner

Buijsse is trotse Premium Partner van Nefit. Nefit HR-ketels worden dankzij hun betrouwbaarheid al meer dan 30 jaar het best verkocht in Nederland. Zo kunt u bij vervanging of reparatie van uw cv-ketel rekenen op uitstekende kwaliteit. Voor duurzaamheid is Nefit ook onze partner middels zonneboilers. Gezien de huidige bewegingen (prijzen en leveringen) op de markt zijn wij maar beperkt actief op het gebied van warmtepompen. Heeft u bepaalde wensen? Het brede assortiment van Nefit maakt een offerte op maat zeker mogelijk.

 

Onze allround installateurs verzorgen de plaatsing of vervanging van:


• Cv-ketels en combiketels van Nefit
• Boilers en geisers van Nefit en Vaillant
• Gasboilers van Remeha en AO Smith
• Zonneboilers van Nefit
• Radiatoren van Radson, Stelrad, Jaga en Thermic
• Vloerverwarming
• Balansventilatie
• Ventilatiesystemen van Itho
• Waterleidingen

 

Wilt u aangenamer wonen met goede verwarming?

Ja, graag

Profiteer van gratis energie met een zonneboiler

Wist u dat u tot 60% kan besparen op uw gasrekening met een zonneboiler? Bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf adviseren wij steeds vaker een Nefit Solarline zonneboiler. De zonneboiler levert zelfs op donkere dagen warm douchewater op. Uw cv-ketel springt bij waar nodig. 

 

Wilt u weten hoe snel u de investering in duurzaamheid heeft terugverdiend?

Neem contact op

Servicecontract CV ketel

Bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf sluit u gemakkelijk een servicecontract(*) af voor uw cv-ketel. Zo rekent u op service voor een vast bedrag per jaar. Kampt u met een storing? Bel dan met onze storingsdienst. Dan komen we zo spoedig mogelijk langs. Dankzij uw contract betaalt u geen extra voorrij- of arbeidskosten(**).

 

(*)het servicecontract kan worden afgesloten na het door ons uitgevoerde onderhoud aan uw CV ketel, bekijk hier alle voorwaarden van ons servicecontract CV ketel.

(**)voorrij- of arbeidskosten zie tarieven storingsdienst.

Neem contact op