VACATURE: Loodgieter

Wil jij met plezier naar je werk? En werk je het liefst steeds in een andere omgeving?
Bij Buijsse Loodgieters kies jij voor afwisseling, vrijheid en een team met een topsfeer. Lees snel verder en solliciteer direct.

Solliciteer direct

 32 of 40 urige werkweek

 37 Vrije dagen

 Regio Hulst

“Samenwerking met onze klanten vind ik het leukst. En daar is tijd en ruimte voor, omdat we een klein bedrijf zijn met veel kleine projecten. Op een grote bouwplaats zie je de klant niet en doe je 40 keer hetzelfde. Wij geven advies, denken mee over de beste aanpak en maken zelf onze dagplanning.”
– Marco, loodgieter/installatie-servicemonteur

“Goten solderen, daken leggen of een cv-ketel plaatsen:
iedereen doet alles. En wat we nog niet kunnen, leren we van elkaar.”
– Noël, loodgieter/installatie-servicemonteur

Over Buijsse Loodgieters

Wij zijn Buijsse Loodgieters: hét loodgieters- en installatiebedrijf van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit onze werkplaats in Hulst helpen wij bewoners in onze omgeving met kleine en grote projecten in en rond hun huis. We repareren kranen, plaatsen cv-ketels, leggen waterleidingen aan en plaatsen dakbedekking. Ook in spoedgevallen staan wij klaar voor onze klanten. Bijvoorbeeld wanneer de cv-ketel kapot gaat en mensen in de kou zitten.

Team

Bij ons krijg jij niet alleen een baan vol afwisseling, maar ook een team van 4 collega’s dat voor je klaar staat. Wij leren je alles wat je moet weten om jouw werk goed en met veel plezier te kunnen doen. We houden van samenwerken en van humor. Iedere vrijdagmiddag sluiten we onze week samen af met een drankje. En een keer per jaar hebben we een gezellige uitstap, zoals bowlen, karten en uit eten.

Sluit je bij ons aan!

Pak deze kans en bel of app direct naar Gino Buijsse (eigenaar/allround monteur):  06 30 98 11 15

Hij beantwoordt jouw vragen graag en is ook buiten werktijden en in het weekend bereikbaar.

Stuur ons meteen een bericht!

* Verplicht veld

Solliciteer vandaag nog en maak de volgende stap in jouw professionele groei. Jouw toekomst begint hier