VACATURE: Servicemonteur

Werk jij graag op steeds een andere plek aan een nieuwe uitdaging? En wil jij samenwerken in een gezellig team, met zicht op een vast contract en een uitstekende pensioenregeling? Lees dan snel verder en solliciteer direct.

Solliciteer direct

32 of 40 urige werkweek

37 Vrije dagen

Regio Hulst

“Samenwerking met onze klanten vind ik het leukst. En daar is tijd en ruimte voor, omdat we een klein bedrijf zijn met veel kleine projecten. Op een grote bouwplaats zie je de klant niet en doe je 40 keer hetzelfde. Wij geven advies, denken mee over de beste aanpak en maken zelf onze dagplanning.”
– Marco, loodgieter/installatie-servicemonteur

“We kennen elkaar goed, staan open voor elkaars mening en kunnen goed samenwerken. Daardoor vliegen de dagen voorbij. Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week samen af en drinken en snacken we wat. En een keer per jaar organiseren we een leuk uitje, zoals karten en samen eten.”
– Noël, loodgieter/installatie-servicemonteur

Over Buijsse Loodgieters

Wij zijn Buijsse Loodgieters: hét loodgieters- en installatiebedrijf van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit onze werkplaats in Hulst helpen wij bewoners in onze omgeving met kleine en grote projecten in en rond hun huis. We repareren kranen, plaatsen cv-ketels, leggen waterleidingen aan en plaatsen dakbedekking. Ook in spoedgevallen staan wij klaar voor onze klanten. Bijvoorbeeld wanneer de cv-ketel kapot gaat en mensen in de kou zitten.

Team

Bij ons krijg jij niet alleen een baan vol afwisseling, maar ook een team van 4 collega’s dat voor je klaar staat. Wij leren je alles wat je moet weten om jouw werk goed en met veel plezier te kunnen doen. We houden van samenwerken en van humor. Iedere vrijdagmiddag sluiten we onze week samen af met een drankje. En een keer per jaar hebben we een gezellige uitstap, zoals bowlen, karten en uit eten

Sluit je bij ons aan!

Pak deze kans en bel of app direct naar Gino Buijsse (eigenaar/allround monteur):  06 30 98 11 15

Hij beantwoordt jouw vragen graag en is ook buiten werktijden en in het weekend bereikbaar.

Stuur ons meteen een bericht!

* Verplicht veld

Solliciteer vandaag nog en maak de volgende stap in jouw professionele groei. Jouw toekomst begint hier